Jäseneksi

SET ry edustaa laajasti elokuva-, tv-, ja media-alan ammattilaisia ympäri Suomen. Liity mukaan yhteisöön ja takaa itsellesi laadukkaat jäsenedut sekä edunvalvontapalvelut.

SET ry:n kattojärjestö Suomen Journalistiliitto tarjoaa laajat ammattiliiton jäsenpalvelut, joihin kuuluu mm. työsopimus- ja työehtoneuvontaa, tekijänoikeusneuvontaa, erilaisia koulutuksia, jäsenvakuutus sekä paljon jäsenetuja. Jokainen Journalistiliittoon kuuluva jäsen saa liittymisvahvistuksen jälkeen käyttöönsä sähköisen pressikortin. Lisää jäseneduista voit lukea Journalistiliiton sivuilta.

Liittymisohjeet

1. Täytä jäsenhakemus

Työsuhteinen jäsen
Jos teet työtä työsuhteessa, täytä tämä jäsenhakulomake.

Freelancer- tai yrittäjäjäsen
Jos teet työtä ilman työsopimusta, kuten toimeksianto- tai alihankintasopimuksella, täytä tämä lomake.

Opiskeleva jäsen
Jos opiskelet audiovisuaalista alaa, täytä tämä jäsenhakulomake.

2. Varmista samalla työttömyysturvasi

SET:in ja Journalistiliiton jäsenenä voit turvata työttömyysturvasi helpoiten A-kassassa. A-kassan jäsenmaksu sisältyy SET:in ja Journalistiliiton jäsenmaksuun. Työttömyyskassaan liittyminen tai sen vaihtaminen tapahtuu helposti valtuuttamalla Journalistiliitto hoitamaan työttömyyskassan vaihto jäsenhakemuksessa.

3. Valmista, tervetuloa SET:in jäseneksi Suomen Journalistiliittoon!

Saat tekstiviestin, kun jäsenyytesi on hyväksytty. Jäsenedut ja -neuvonta (mm. juristipalvelu) on käytettävissäsi heti tämän jälkeen. Saat myös tekstiviestitse linkin, josta voit ladata sähköisen pressikortin ja Journalistiliiton apin matkapuhelimeesi.